Un autobuz si o masina au luat foc in Oradea, cauza probabil fiind scurgeri de lichide combustibile
Stiri Oradea

Un autobuz si o masina au luat foc in Oradea, cauza probabil fiind scurgeri de lichide combustibile

Miercuri, 18 martie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au acționat pentru stingerea a două incendii produse la un autoturism și la un autobuz, ambele evenimente fiind generate, cel mai probabil, de scurgeri de lichide combustibile.

Primul apel, care sesiza izbucnirea unui incendiu la un autovehicul, care rula pe strada Parcul Traian din municipiul Oradea, a fost primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 16.40.  

Pompierii militari au stins incendiul (care se manifesta la compartimentul motor al mașinii) în limitele găsite, împiedicând propagarea acestuia la întregul autovehicul.

În urma producerii evenimentului, au ars materialele plastice din compartimentul motor.      

Cel de-al doilea apel care semnala izbucnirea unui incendiu la un autovehicul, a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana”, în jurul orei 17.00, apelantul precizând faptul că incendiul a izbucnit la un autobuz  care rula  pe strada Ovid Densușianu din Oradea.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 10 minute, limitând pagubele la aproximativ doi metri liniari din izolația fonică și termică dintre motor și habitaclu.

Din fericire, nu au existat persoane rănite în urma evenimentelor menționate.

Foto: arhiva