URMARIT NATIONAL. Bihorean, fugit de la Spitalul de Psihiatrie este cautat de politie
Stiri Oradea

URMARIT NATIONAL. Bihorean, fugit de la Spitalul de Psihiatrie este cautat de politie

Politia a dat in urmarire natioanala un bihorean de 53 de ani din comuna Ceica, sat Incesti, care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta din Stei si care a fugit ieri din incita spitalului. Politia ne atentioneaza sa sunam la 112, imediat cel il vedem.

FLONTA FLORIAN, de 53 de ani, din comuna Ceica, sat Incești, județul Bihor, a părăsit Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Ștei la 30 mai 2018, în jurul orei 16.00 și nu a mai revenit.

 Acesta era internat în respectiva unitate spitalicească în baza unei sentințe penale, pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și distrugere.

SEMNALMENTE: înălţime 1,90 m, aproximativ 110 kg., constituție atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: trening vișiniu, cu inscripția SPS ȘTEI, maieu gri și era încălțat cu șlapi.

Imediat după primirea sesizării, polițiștii bihoreni au demarat activitățile de căutare a acestuia, investigații în teren, verificări în zonele cunoscute ca fiind frecventate de acesta și a fost solicitată urmărirea naţională a acestuia.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

FOTO FLONTA FLORIAN