Tutunul poate cauza inchisoare! Un oradean a fost retinut dupa ce a furat din magazia unui supermarket aproape 100 de pachete de tigari
Stiri Oradea

Tutunul poate cauza inchisoare! Un oradean a fost retinut dupa ce a furat din magazia unui supermarket aproape 100 de pachete de tigari

Miercuri, 28 iunie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 2 – 3 martie a.c., ar fi profitat de faptul că ușa de la intrarea în magazia unei societăți comerciale din municipiul Oradea fusese lăsată deschisă și neasigurată și, de trei ori, consecutiv, ar fi pătruns în interior și ar fi sustras, în total, 1.849 de pachete de țigarete, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ de 44.424 de lei.
 
Joi, 29 iunie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe bărbatul de 39 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.
 
Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News