Trei pietoni accidentați pe trecerea de pietoni, in aceeasi zi, in Oradea
Stiri Oradea

Trei pietoni accidentați pe trecerea de pietoni, in aceeasi zi, in Oradea

Vineri, 27 octombrie a.c., la ora 07.45, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, un bărbat de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere.

Astfel, a acroșat o femeie de 64 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea regulamentară a carosabilului, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Tot vineri, 27 octombrie a.c., la ora 18.49, la intersecția străzii Matei Basarab cu strada Armatei Române din municipiul Oradea, o femeie de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o femeie de 64 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, orădeanca de 64 de ani a suferit leziuni ușoare.

De asemenea, vineri, 27 octombrie a.c., la ora 19.33, pe strada Iuliu Maniu din municipiul Oradea, o femeie de 59 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat un bărbat de 61 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în fiecare dintre cazuri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentelor rutiere.

Foto: ilustrativ

loading...