“Tramvaiul Centenarului Marii Uniri” – Expozitie inedita de desene in tramvaiele oradene
Stiri Oradea

“Tramvaiul Centenarului Marii Uniri” – Expozitie inedita de desene in tramvaiele oradene

noriel.ro
SC OTL SA, în parteneriat cu Liceele Teoretice Onisifor Ghibu şi Aurel Lazăr din Oradea, a organizat expoziţia de desene intitulată “Tramvaiul Centenarului Marii Uniri”.

          Expoziţia, parte a unui proiect educativ amplu, intitulat “Arc peste timp “, s-a desfăşurat … în tramvai. Desenele elevilor de la unităţile şcolare din întreg judeţul, premiate în cadrul concursului „Marea Unire văzută prin ochi de copil”, au fost expuse pe gemuri, în interiorul tramvaiului şi au putut fi admirate de orădenii care au călătorit cu tramvaiul astăzi, 19 Noiembrie 2018,  între Nufărul şi Pod CFR, între orele 11:00 şi 12:30.

          Elevi de la cele două licee, împreună cu un grup de colegi de la Liceul Teologic Baptist Emanuel, deopotrivă de inimoşi, acompaniaţi de un chitarist, au oferit călătorilor un spectacol inedit de cântece patriotice. Din repertoriu menţionăm: Tu, Ardeal, Treceţi batalioane române Carpaţii, Transilvanie frumoasă, Doamne ocroteşte-i pe Români, Andrii Popa, etc.

          Eforturile n-au rămas nerăsplătite. Călătorii, unii, trecuţi de prima tinereţe, au avut lacrimi în colţul ochilor, copiii, mai curajoşi, s-au alăturat grupului de elevi şi au cântat împreună, iar la finalul fiecărui cântec, au primit aplauze.

decathlon.ro