Oradea, daruieste o geaca! – eveniment caritabil desfasurat pe 7 decembrie in Parcul 1 Decembrie
Diverse

Oradea, daruieste o geaca! – eveniment caritabil desfasurat pe 7 decembrie in Parcul 1 Decembrie

evomag.ro
Orădenii sunt invitați să dăruiască o haină de iarnă oamenilor străzii pentru ca acestia sa treaca mai ușor peste anotimpul rece, se arata in cadrul unui eveniment organizat pe facebook. 

Orădenii care se pot dispensa de o haină groasa de iarnă pot face un act caritabil, imbracand, la propriu un copac din parcul 1 Decembrie. De asemenea, acestia sunt invitati sa lase un biletel cu un mesaj pentru aceia care au nevoie.

Astfel, hainele groase urmează să îmbrace pomii din Parcul 1 Decembrie, iar apoi să fie luate de către oamenii fără adăpost, care au nevoie de ele pentru a face față temperaturilor scăzute.

Evenimentul  nu este o noutate in Oradea, el fiind organizat pentru al treilea an consecutiv, insa de fiecare data de catre alte persoane.

decathlon.ro

Iata ca oradenii demonstreaza altruism si deschidere catre nevoia celor in sarmani. Oradea e mai buna, mai altruista si mai emancipata, atunci cand oamenii se gandesc la oameni.

Evenimentul va avea loc vineri, 7 decembrie 2018, intre orele 18:00 – 21:00, in Parcul 1 Decembrie, iar organizatorul anunta ca: „Cei care aveți haine acasă și nu le mai purtați vă rog să le aduceți în 7 Decembrie la statuia Eroul Necunoscut începând cu ora 18:00 și vor fi donate către Asociatia Filantropia Oradea.