Traian Adrian Dușe a fost numit manager interimar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea
Stiri Oradea

Traian Adrian Dușe a fost numit manager interimar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea

Începând cu data de azi, 21 decembrie, dr. Traian Adrian Dușe a fost numit manager interimar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, pe o perioadă de 6 luni.

În urma alegerilor parlamentare de la începutul lunii decembrie, dr. Gheorghe Carp a fost ales senator în Parlamentul României, funcție incompatibilă cu cea de manager de spital. Având în vedere această situație, domnul Carp s-a suspendat din funcție.

Îi mulțumesc domnului Carp pentru cei 9 ani petrecuți la conducerea spitalului, timp în care a schimbat în bine întreg sistemul de sănătate din Oradea și județul Bihor. Sunt sigur că din actuala funcție de senator va sprijini în continuare toate proiectele locale de dezvoltare din domeniul sanitar și va fi consultantul meu pe probleme de sănătate ale municipiului Oradea. Totodată, doresc succes noii echipe manageriale și îi asigur de tot sprijinul administrației locale pentru continuarea dezvoltării spitalului”, a declarat primarul Florin Birta.

Din comitetul director al spitalului mai fac parte dr. Lucia Daina – director medical, Florin Rob – director de îngrijiri medicale și Marcel Maghiar – director financiar contabil.