Donatie, constand in ajutoare umanitare, facuta de o firma din Luxemburg pentru centrele sociale din Oradea
Stiri Oradea

Donatie, constand in ajutoare umanitare, facuta de o firma din Luxemburg pentru centrele sociale din Oradea

Dacă pe parcursul acestui an, de la începutul pandemiei cauzate de SARS COV – 2, comunitatea noastră a dat dovadă de empatie, atât persoane juridice, cât și persoane fizice fiind aproape de semenii lor, donând, de la alimente de bază, la obiecte electrocasnice, fructe și cele necesare depășirii situației dificile prin care trecem, acum, la final de an, Asociația nonprofit din Luxemburg ” H.U.K. – Hellef fir Ukrainesch Kanner” a făcut o donație, constând în ajutoare umanitare.

Donația făcută constă în: jucării, pături, saltele, perdele, ghiozdane, lădițe cu rechizite școlare, computere, monitoare, DVD-uri, îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, covoare, scaune pentru copii, cărucioare pentru copii, biciclete pentru copii, cadre de mers, cârje de sprijin, cărucior cu rotile și dispozitive pentru baie.

După inventarierea lor, ele vor fi distribuite creșelor, centrelor sociale din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea, Adăpostului de Noapte și asociațiilor și fundațiilor din domeniul asistenței sociale care activează în municipiul Oradea.

Ne bucurăm că în prag de sărbători, anul acesta altfel decât până acum, comunitatea europeană dă dovadă de implicare și solidaritate, orice ajutor fiind bine venit și apreciat de cei în nevoie.

interlink.ro

Primăria Municipiului Oradea, împreună cu Direcția de Asistență Socială Oradea, dorește să mulțumească Asociației nonprofit din Luxemburg ” H.U.K. – Hellef fir Ukrainesch Kanner” pentru implicarea și ajutorul dat, care, acum în prag de sărbători, a adus bucurie și o rază de speranță persoanelor care aveau mare nevoie de acestea.

Suntem alături unii de alţii, ne pasă de semenii noştri, nu numai prin cuvânt, ci prin fapte concrete!

Ne găsești și pe Google News