Traficant de droguri din Alesd, judetul Bihor, prins in flagrant de DIICOT Oradea
Stiri Bihor

Traficant de droguri din Alesd, judetul Bihor, prins in flagrant de DIICOT Oradea

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea, au prins în flagrant delict un bărbat, de 26 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă 100 de grame de cannabis. Alte 517 grame de cannabis au fost descoperite la reședința acestuia.

Luni, 26 octombrie, în localitatea Aleșd, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict un bărbat, de 26 de ani, bănuit de trafic intern de droguri de risc.

Acesta a fost depistat în timp ce ar fi primit o sumă de bani, care ar fi reprezentat contravaloarea unei cantități de 100 de grame de cannabis, vândută anterior și, în același timp, încercând să valorifice alte 105 grame de cannabis.

În urma efectuării a două percheziții domiciliare, în aceeași zi, în localitatea Aleșd, polițiștii au descoperit și ridicat 517 grame de cannabis, o instalație artizanală de cultivare și uscare a cannabisului indoor, un aparat de mărunțit, un cântar de mare precizie, mai multe semințe de cannabis, precum și 18.200 de lei.

interlink.ro

Bărbatul de 26 de ani este bănuit că, în cursul anului 2020, ar fi comercializat, în judeţul Bihor, droguri de risc, respectiv cannabis.

La data de 14 octombrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate în același dosar, polițiștii au prins în flagrant delict un tânăr, de 23 de ani, în timp ce ar fi încercat să comercializeze, în municipiul Oradea, 100 de grame de cannabis. În urma cercetărilor, s-a stabilit că ar fi provenit de la bărbatul de 26 de ani, din Aleșd.

De asemenea, la data de 14 octombrie a.c., în urma unei percheziții efectuate la locuința bărbatului de 23 de ani, au fost descoperite 1,5 grame de cannabis, 1 gram de cocaină, 2 pastile de ecstasy, 0,5 grame de amfetamină, un aparat de mărunțit și un cântar de mare precizie, toate fiind indisponibilizate în vederea cercetărilor.

În cadrului acțiunii de prindere în flagrant delict desfășurată luni, 26 octombrie a.c., în Aleșd, tânărul de 23 de ani ar fi achitat o sumă de bani pentru cele 100 de grame cumpărate anterior de la bărbatul de 26 de ani, din Aleșd.

Un mandat de aducere a fost pus în aplicare față de bărbatul de 26 de ani, din Aleșd.

După audierea acestuia de către procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, a fost dispusă reținerea sa, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar ulterior, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Totodată, tânărul de 23 de ani este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile, dispus față de acesta de procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, după ce a fost reținut pentru 24 de ore, la 14 octombrie a.c..

Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0