Accident fatal, pe DN 76, pentru un barbat de 44 de ani din Hidiselul de Jos
Stiri Bihor

Accident fatal, pe DN 76, pentru un barbat de 44 de ani din Hidiselul de Jos

Miercuri, 28 octombrie a.c., în jurul orei 05.25, între localitățile bihorene Hidișelul de Jos și Băile Felix, un bărbat de 44 de ani, din Hidișelul de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.76, pe direcția Oradea – Hidișelul de Jos, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă și a lovit frontal un copac de pe marginea carosabilului.

În urma impactului, conducătorului auto a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

ISU Bihor ne informeaza ca, in dimineața zilei de miercuri, 28 octombrie a.c., la ora 06.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier DN76/E79 între localitățile Hidișelu de Jos și Băile Felix, eveniment în care  a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a lovit frontal un copac de pe marginea drumului.

interlink.ro

Pentru salvarea victimei, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, respectiv cu un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

În momentul sosirii la locul producerii accidentului, echipajul de pompieri militari paramedici a evacuat șoferul autoturismului rămas captiv între fiarele contorsionate ale autovehiculului, predându-l echipajului medical, care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare.

Ne găsești și pe Google News