TEDxBaiaMare, cel mai așteptat eveniment al comunității, revine în noiembrie cu o nouă ediție – „Building Bridges”
National

TEDxBaiaMare, cel mai așteptat eveniment al comunității, revine în noiembrie cu o nouă ediție – „Building Bridges”

Cea de a doua ediție a TEDxBaiaMare si-a întins deja covorul roșu, iar Baia Mare va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din comunitate.

Evenimentul din acest an, Building Bridges, va fi o productie extraordinara si se va desfășura sâmbătă, 23 noiembrie, la sala de evenimente ATP Tech Center.

Ediția din 2019 are ca temă centrală „Building Bridges” și pleacă de la ideea care susține că punțile sunt inevitabile între oameni, generații, industrii, arte, chiar și când pare să nu existe o legătură între oricare dintre acestea. Legăturile se pot crea fără să îți dai seama, de la o clipă la altă, dar punțile durabile au nevoie de o bază solidă și se formează în timp, cu dorință, implicare și încredere de fiecare parte. Fiecare pod, astfel creat, generează evoluție.

(citat Cipri – despre eveniment, despre a doua editie etc)

„TEDxBaiaMare a crescut de 3 ori ca dimensiune în comparație cu prima ediție de anul trecut și este astăzi unul dintre cele mai importante evenimente TEDx din România. În calitate de curator al evenimentului am avut responsabilitatea de a găsi tema centrală a evenimentului și speakerii care să-și transmită mesajele pe scenă, prin intermediul discursurilor lor. România suferă pentru că nivelul de încredere pe care îl avem unii în ceilalți este extrem de redus. Fără încredere nu putem clădi nimic durabil și acesta a fost contextul în care am ales tema „Building Bridges”. Acest eveniment va fi o experiență memorabilă pentru toți cei care vor participa.”

Prezentările de pe scena TEDxBaiaMare vor atinge subiecte diverse, de la depășirea limitelor personale la înfrângerea barierelor dintr-o colaborare, de la responsabilitatea personală, la responsabilitatea socială, de la călătorii inițiatice, la proiecte de succes care schimbă vieți, dar și despre lucrurile pe care le facem zi de zi și ne ajută să construim poduri și să ne conectăm unii cu alții. Se va vorbi despre puterea de a schimba lucrurile, curaj, despre pasiunea și dorința de a lucra cu ceilalți, despre lecțiile însușite și valorile pe care și-au construit tot ce au acum, toate stând sub umbrela legăturilor dintre oameni, domenii, arte sau meserii, elemente care reprezintă tema principală a ediţiei din acest an.

Conferința promite o zi plină de conținut si inspirație, cu exemple, idei și povești de viață, aduse în faţa comunităţii de speakeri de top:

Camelia Șucu, Gáspár György, Melania Medeleanu, Adrian Hădean, Vlad Mixich, Eduard Novak, Charlie Ottley, Roxana Pamfil, Matthew K. Cross, Prof. Radu Gologan, Bianca Muntean,  Daniel Leș, Nicolae Weisz, Walter Ubelhart, Dragoş Muscalu.

Totodată discursurile din eveniment vor fi completate de momente artistice susținute de Alla (dans experimental) și DJ Silent Disciple.

Ediția din acest an vine cu o noutate: locația este una diferită, conferința se va desfășura într-una dintre cele mai frumoase și noi săli de evenimente: ATP Tech Center.

Am căutat un spațiu mai mare pentru că ne dorim să oferim participanților o experiență unică, completă, dar și care să ne ofere posibilitatea de a extinde evenimentul și a ajunge la cât mai mulți participanți. ”, a explicat Ciprian Borșan – curator TedxBaiaMare.

La eveniment sunt așteptați să participe cei care își doresc să asculte discursuri cu adevărat inspiraționale, să își hrănească curiozitatea. Participanții vor avea parte de o zi în care vor trăi experiența unui eveniment TEDx cu speakeri internaționali și informații de nota zece, performeri grozavi, ce ne vor lăsa cu gura căscată, interacțiune cu invitații și toți participanții în pauze, dar și activități interactive în lobby. În plus, participanții vor avea prânzul asigurat, gustări și snackuri sănătoase, smoothies și cafea de specialitate.

  • Evenimentul va avea loc la Baia Mare, în 23 Noiembrie, la sala de evenimente ATP Tech Center, Bulevardul București nr. 65.
  • Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial www.tedxbaiamare.com
  • Parteneri GOLD: UAC, EATON, Print Masters
  • Parteneri BRONZE: Banca Transilvania, Vivo! Baia Mare

TEDxBaiaMare este un eveniment complex, scopul lui fiind de a reuni minți luminate capabile să împărtășească idei dintr-o gamă largă de subiecte, toate în spiritul încurajării învățării, inspirației și exaltării.

Reunind un grup divers de vorbitori, TEDxBaiaMare își propune să dea glas minților creative, vizionare, excepționale, totul pentru a construi o zi plină de inspirație.

În spiritul ideilor care merită să se răspândească, TEDx este un program de evenimente locale, organizate de echipe de voluntari, care aduce laolaltă oameni dornici să trăiască experiența TED. În cadrul unui eveniment TEDx, talk-urile speakerilor, video-urile TED, momentele de performance se combină pentru a creea o experiență ce va stimula discuții profunde și conexiuni puternice între participanți.

TEDx este un eveniment complex, scopul lui fiind de a reuni minți luminate capabile să împărtășească idei dintr-o gamă largă de subiecte, toate în spiritul încurajării învățării, inspirației și exaltării. Mai mult decât atât, spiritul TEDx promovează un sentiment de comunitate, astfel încât, odată ce ziua evenimentului sosește, participanții se vor simți confortabili și deschiși față de experiența TED.

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News