Teatrul Elisabeta din București vine la Oradea cu o comedie savuroasă: “Ghici cine te sună?!”
Evenimente

Teatrul Elisabeta din București vine la Oradea cu o comedie savuroasă: “Ghici cine te sună?!”

Web_Afis_Ghici_Cine_Te_Suna_OradeaGhici cine te sună miercuri, 1 aprilie, la ora 19:00? Dacă vei răspunde, atunci vei fi și tu la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Ce înseamnă telefonul pentru noi? Este, poate, cel mai important obiect din zilele noastre. El ne ascunde toate secretele și este, practic, cutia neagră a existenței noastre.

Teatrul Elisabeta din București vă invită la un spectacol fascinant unde telefonul joacă cel mai important rol.

Sunteți așteptați să petreceți o seară de neuitat alături de actori precum: Tania Popa, Andreas Petrescu, Leonid Doni, Alexandra Velniciuc, Vladimir Drăghia, Claudia Ene, Bogdan Albulescu și Ramona Niculae.

„Ghici cine te sună?!”, un spectacol remarcabil și emoționant. O comedie memorabilă vine la Oradea!

Miercuri, 1 aprilie, de la ora 19:00 Teatrul Elisabeta din București vine la Oradea cu spectacolul „Ghici cine te sună?!”, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Numele actriței Tania Popa este cunoscut publicului de teatru și film din România. Deținătoare a mai multor premii, Tania Popa și-a început activitatea artistică în anul 1993. A avut roluri importante în peste 20 de filme și a jucat în mai mult de 40 de piese de teatru. A debutat ca regizor teatral cu spectacolul „Ghici cine te sună?!”, o dramatizare a filmului Perfetti Sconosciuti.

Telefonul mobil poate dezvălui viața ascunsă a fiecăruia dintre noi. Suntem toți vulnerabili în fața unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vieții noastre până în cel mai ascuns amănunt. O cutie neagră care ne stochează obsesiile și realitatea paralelă a mesajelor, fotografiilor și a apelurilor din fiecare zi. Ritmul acțiunii crește și captează atenția spectatorului pe parcurs, în timp ce răsturnările de situație și poveștile personajelor se intercalează cu sunetul produs de telefoanele mobile.

„GHICI CINE TE SUNĂ?!”, o piesă de teatru care te face să râzi în hohote, dar care te și sperie un pic, care te ajută să realizezi că uneori ai putea ierta mai ușor. Este o piesă de teatru unde îți dai seama ce ai de pierdut, ce câștigi și ce gândești cu adevărat, dar nu ai curajul să recunoști.

O eclipsă de lună, o petrecere… Cineva se gândește la un joc. Cum ar fi să lăsăm telefoanele pe masă și să răspundem pe speaker? De aici toată lumea se prăbușește. Fiecare își arată adevarata față. Nimic nu mai poate fi la fel vreodată. Îți sună cunoscut? Seamănă cu viața ta un pic? La teatru poți vedea cum ar fi… Și totuși, dacă nu am juca niciodată acest joc? Poate ar fi mai bine dacă ai trăi în lumea reală, nu în cea virtuală…

Comedia „Ghici cine te sună?!” se joacă la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe data de 1 aprilie, începând cu ora 19:00. Biletele se găsesc atât online pe site-urile www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro, cât și la Agentia de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Informații suplimentare la numărul de telefon 0727.703.703.