Targul de Craciun Oradea 2018 se va tine in Piata Unirii. Cei ce doresc sa expuna pot depune oferte de participare
Stiri Oradea

Targul de Craciun Oradea 2018 se va tine in Piata Unirii. Cei ce doresc sa expuna pot depune oferte de participare

Incep pregatirile pentru cea de-a patra ediție a Târgului de Crăciun din Oradea, care-și va deschide porțile în data de 6 decembrie în Piața Unirii, fiind cadoul lui Moș Nicolae pentru orădeni.

Ediția 2018 a Târgului de Crăciun Oradea va începe cu o săptămână mai târziu decât în anii precedenții deoarece în data de 1 decembrie 2018, tot în Piața Unirii, vom sărbători Centenarul Marii Unirii.

Astfel, în data de 7 noiembrie 2018, am deschis procedura de depunere a ofertelor de participare în calitate de expozant la Târgul de Crăciun din Oradea 2018.

Căutăm cei mai iscusiți producători de bucate tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari și artizani de suveniruri și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, care să ni se alăture la Târgul de Crăciun, în perioada 6-31 decembrie 2018.

Cei interesați se pot înscrie în perioada 7 noiembrie – 23 noiembrie 2018 (ora 12:00), folosind formularul online disponibil la următorul link:

https://www.targuldecraciunoradea.ro/inscriere-targul-de-craciun-oradea-2018/.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Sunt disponibile 35 de căsuțe din lemn pentru agenți economici din sectoarele: alimentar, non-alimentar și bar, respectiv 2 căsuțe pentru ONG-uri.

Prețul de ocupare a domeniului public pentru activitățile comerciale desfășurate în cadrul Târgului de Crăciun din Oradea este de 75 lei +TVA /căsuță/zi (producătorii și meșterii populari care dețin autorizații conform legii beneficiază de o reducere de 30%).

ÎN CE CONSTĂ PROCEDURA DE ATRIBUIRE

Etapa I – Depunerea solicitărilor de participare, prin intermediul formularului online.

Etapa II – Centralizarea ofertelor și stabilirea ofertanților calificați. În situația în care un ofertant nu îndeplinește una sau mai multe dintre cerințele din Regulamentul de participare sau nu a prezentat unul sau mai multe documente solicitate în formularul de înscriere, Comisia de evaluare va declara ofertantul ca fiind necalificat.

Etapa III – Atribuirea căsuțelor în ordinea cronologică a amplasării acestora în târg (de la 1-35). Astfel, vom începe atribuirea căsuțelor cu căsuța nr. 1 și vom continua cronologic până la căsuța cu nr. 35.

Exemplu practic: Dacă pentru căsuța nr. 1 va exista o singură solicitare de la unul din ofertanții calificați, acesta va fi atribuită la prețul 75 lei +TVA /căsuță/zi, după care se va trece la atribuirea căsuței cu nr. 2. În schimb, dacă pentru căsuța cu nr. 1 vor fi mai multe solicitări, se va face o licitație cu strigare. Pasul de licitație este de 1 leu/pas. Prețul licitat va fi cel puțin egal cu prețul de pornire a licitației (75 lei +TVA /căsuță/zi) + primul pas.

Etapa IV – Instalare și montaj.

Etapa V – Desfășurarea Târgului de Crăciun, 6-31 decembrie 2018.

Etapa VI – Demontare și curățenie în spațiu.

  • Necompletarea unui câmp sau omiterea unei etape din procesul de înregistrare a cererii de participare ca face imposibilă finalizării înscrierii.
  • Formularul online este singura modalitate de înscriere ca și expozant la Târgul de Crăciun din Oradea 2018.
loading...