Targul de Cariere Oradea 2019. La eveniment participă peste 30 de companii din mai multe domenii
Evenimente

Targul de Cariere Oradea 2019. La eveniment participă peste 30 de companii din mai multe domenii

Targul de Cariere Oradea 2019 are loc în 5 aprilie la Trade Center, între orele 11-18:00. Companii din domeniile Automotive, Producție Tehnică, Transport, Retail sau Resurse umane recrutează la eveniment. Printre acestea se numără: Marvicon, Celestica, Corporactive Consulting, Michelin, Eberspächer, Alu Menziken, Kuka, Faist Light Metals, Leroy Merlin, Plexus, Valiant TMS, Nidec, Inteva, Elflein Spedition & Transport GmbH sau AstorMueller. AJOFM Bihor sunt parteneri instituționali ai evenimentului.

Targul de Cariere Oradea 2019.  „Ne bucurăm să revenim la Oradea alături de cei mai activi angajatori de pe piață. Sunt oportunități profesionale atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei care vor să facă o schimbare. Îi încurajăm pe candidați să-și actualizeze CV-ul pe platforma eJobs pentru a facilita procesul de aplicare la locurile de muncă dorite.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Mureș.

Citeste si: Evenimente Oradea 2019. Vezi calendarul evenimentelor din Oradea

interlink.ro

La această ediție, la Targul de Cariere Oradea 2019, organizatorii se așteaptă să participe peste 2000 de candidați, interesați de toate oportunitățile profesionale oferite în cadrul evenimentului.

Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile la Targul de Cariere Oradea 2019,  găsiți pe www.targuldecariere.ro/oradea

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

Ne găsești și pe Google News