Târg cu Sârg, un brand pentru promovarea producătorilor locali din Bihor
Evenimente

Târg cu Sârg, un brand pentru promovarea producătorilor locali din Bihor

Vor fi prezenți peste 20 de producători locali de mezeluri, lactate, siropuri și gemuri, zacuscă, fructe și legume proaspete, pălincă și vin.

Fiecare ediție caută să aducă un plus valoare producătorilor, iar la ediția cu numărul cinci, workshop-ul ce va avea ca subiect: Relația dintre DSVSA și producătorii locali văzută la un parteneriat. În urma discuțiilor cu producătorii din primele 4 ediții, s-a identificat o provocare și anume interacțiunea din producători și instituțiile statului. Pe fondul acestei provocări, acest workshop vine în întâmpinarea relației dintre producători și DSVSA, mai ales că aceasta din urmă este o instituție cheie în viața oricărui producător.

Workshop-ul destinat producatorilor va avea loc, joi, 13 iulie 2023, Cetatea Oradea, Corp F (sală evenimente) , între orele 14:45 – 16:00. “Joi, în cadrul evenimentului, o să poți purta o discuție deschisă despre problemele cu care ce confrunți. Te așteptăm!” a declarat Adrian Felea, membru Rotary Club Insignis și coordonator workshop.

Ne bucurăm de prezența din ce în ce mai mare atât a producătorilor locali, cât și a vizitatorilor. În cadrul Târg cu sârg ne dorim atât să îmbunătățim interacțiunea dintre producătorii locali și instituțiile locale, cât și promovarea acestora în rândul bihorenilor.

Evenimentul destinat publicului va avea loc, joi, 13 iulie 2023, Cetatea Oradea, Corp F ( sală evenimente), între orele 16:00 – 20:00. Intrarea la eveniment este gratuită.

Astfel pentru orădenii, și nu numai, care caută produse locale, care vor să cunoască producători locali ce se străduiesc să ofere produse de bună calitate, care vor să înțeleagă importanța producătorilor locali pentru dezvoltarea zonei dar și a economiei naționale, îi așteptăm la eveniment.

Ne găsiți și pe Google News