Tanara romanca ranita in atacul terorist de la Londra urma sa fie ceruta in casatorie, chiar in acea zi
National

Tanara romanca ranita in atacul terorist de la Londra urma sa fie ceruta in casatorie, chiar in acea zi

chilipirul-zilei.ro/

Tânăra rănită în atentatul de la Londra se află în continuare în stare gravă, dar au fost înregistrate evoluţii pozitive, a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, Ambasada României în Regatul Unit

„Cetăţeanul român rănit în incident a fost externat şi se află în afara oricărui pericol, în timp ce partenera acestuia se află sub îngrijire medicală. Starea sa, deşi rămâne în continuare gravă, este stabilă, fiind înregistrate unele evoluţii pozitive.Ambasada României, împreună cu autorităţile britanice, acordă familiei întreaga asistenţă necesară. Eventuale informaţii viitoare legate de starea de sănătate a pacientei vor fi aduse la cunoştinţa publicului doar cu acordul familiei„, precizează misunea diplomatică română.

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a declarat că iubitul tinerei se pregătea să o ceară în căsătorie pe aceasta la momentul accidentului, conform The Independent.

decathlon.ro

Andreea Cristea, arhitectă de naţionalitate română în vârstă de 29 de ani, a fost găsită în apă la puţin timp după atac. În încurcătura produsă, au apărut informaţii că aceasta ar fi sărit de pe pod pentru a scăpa cu viaţă din faţa maşinii.

Reprezentanța României în Regatul Unit precizează că informații viitoare legate de starea de sănătate a pacientei vor fi aduse la cunoștința publicului doar cu acordul familiei.

Foto: Mediafax