Surpriza! TAROM arunca pe piata bilete promotionale, pentru curse interne dus-intors, la 39 de euro
National

Surpriza! TAROM arunca pe piata bilete promotionale, pentru curse interne dus-intors, la 39 de euro

Compania TAROM vine cu surpize, lansand oferta de primăvară intitualata “Cu drag, de la TAROM”. In cadrul acestei oferte TAROM scoate la vanzare bilete, cu prețuri începând de la 39 Euro pentru rute interne şi de la 79 euro pentru rute internaţionale.

Astfel ca, pentru un bilet cumparat pana la data de 5 aprilie 2017, pretul unui bilet dus-intors Bucuresti-Oradea este de 39 de euro cu toate taxele incluse, biletul fiind valabil pana in 31 martie 2018.

In comunicatul TAROM se mai arata ca ofertele se supun unor termeni si conditii, astfel ca in unele perioade, tarifele acestea nu sunt valabile, cum ar fi, de exemplu, perioada 14-18 aprilie 2017.

Pentru cursele interne nu numai spre Oradea se poate zbura la preturi promotionale, ci si spre alte destinatii, cum ar fi Cluj, Satu Mare, Iasi, Suceava si Timisoara, iar pentru cursele externe oferta promotionala este:

  • 79 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Munchen, Roma, Sofia, Viena şi între Iaşi – Torino şi între Sibiu şi Munchen;
  • 99 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Alicante, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Budapesta, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa, Paris, Praga, Salonic, Stockholm, Tel Aviv, Valencia şi între Iaşi şi Londra, Madrid, Tel Aviv.

De asemenea, in comunicatul TAROM se mai arata ca oferta este valabilã pentru cãlãtorii în perioada 15 iulie-31 august 2017 doar pentru cursele operate de TAROM pe rute între Bucureşti şi Amman, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Istanbul, Chişinãu,Sofia, Viena, Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava, Oradea sau Timişoara.

Oferta nu este valabilã pentru cãlãtorii între Bucureşti şi Tel Aviv în perioada 04-12 octombrie 2017

Oferta este valabilã pentru cãlãtorii în perioada 22 decembrie 2017 – 07 ianuarie 2018 doar pentru cursele operate de TAROM  pe rute între  Bucureşti şi Belgrad, Istanbul, Chişinãu şi Sofia.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News