Summer School 2022 la International School of Oradea
Educatie

Summer School 2022 la International School of Oradea

În perioada 27 iunie – 22 iulie International School of Oradea organizeaza Scoala de Vara 2022, pentru un număr de aproximativ 80 de copii. Summer School 2022 se derulează la sediul Internațional School of Oradea, Calea Armatei Române, nr. 1F.

Șase dintre profesorii noștri le vor fi alături copiilor în această aventură de cunoaștere. Fiecare săptămână are o tematică în jurul căreia se vor desfășura toate activitățile cu copiii. Prima săptămână este despre viețuitoarele de pe pământ – Under the stars. A doua săptămână este despre viețuitoarele din apă – Under the sea. În săptămâna a treia copiii călătoresc în jurul lumii – Around the world. Iar cea de-a patra săptămână scoate la iveală spiritul de competiție al copiilor prin Summer Olympics Week.

Anul trecut, în cadrul școlii de vară am avut o serie de activități interactive și distractive pentru copii: au învățat sa cânte la ukulele, au fost la înot la Hotel Maxim, s-au cățărat, au mers cu poneii și multe alte activități distractive. Totul într-un mediu internațional și muticultural.

Summer school 2022 este ocazia perfectă pentru a vă da seama dacă mediul internațional și curricula britanică se potrivesc copilului dumneavoastră.

Programul pe care l-am conceput este de la 8:30 la 12:30 pentru copiii de la creșă (1-3 ani), iar pentru cei de la grădiniță (3-6 ani) și școala primară (6-8 ani și 8-11 ani) există două variante: 8:30-12:30 sau 8:30-16:00.

International School of Oradea a fost înființată în anul 2017 prin colaborarea dintre Fundația Lumina – organizația care sprijină învățământul de peste 25 de ani și deține 11 școli în România și Primăria Municipiului Oradea.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News