Cseke Attila: Pot fi demarate lucrările de construcție a sălilor de sport de la Remetea, Roșiori și Toboliu
Stiri Bihor

Cseke Attila: Pot fi demarate lucrările de construcție a sălilor de sport de la Remetea, Roșiori și Toboliu

Au fost semnate contractele de execuție pentru construirea noilor săli de sport din Toboliu, Remetea și Roșiori – a anunțat ministerul dezvoltării, Cseke Attila.

În noua sală de sport de la Toboliu copii vor putea învăța și se vor putea juca multiple sporturi precum handbal, baschet, tenis sau volei, sala fiind prevăzută cu marcaje și dotări specifice. Parterul va fi dedicat elevilor și sportivilor, iar etajul spectatorilor cu gradene. „Ministerul Dezvoltării asigură o finanțare în valoare de peste 9 milioane de lei pentru această nouă investiție„, a precizat Cseke Attila.
Ministrul a mai aratat ca: „Sala de sport de la Remetea va avea o gradenă de spectatori care va putea găzdui până la 102 persoane, iar sala va putea fi folosită atât pentru uz didactic cât și pentru organizarea competițiilor sportive de nivel local și județean”.

Valoarea investiției este de 7 milioane de lei.

Sala de sport de la Roșiori va putea fi construită în urma semnării contractului de execuție în valoare de 2,2 milioane de lei, și va avea un teren de 9×18 m. De asemenea, va fi dotată cu spaliere, bănci de gimnastică și panouri de baschet. Sala de sport va avea vestiare moderne, cu dușuri, și va avea vestiare separate dedicate profesorului de educație fizică, cabinet de prim ajutor și loc de depozitare pentru echipamentele sportive.

interlink.ro

 

Ne găsești și pe Google News