Sub genericul “Si tu poti fi Mos Craciun”, femeile liberale au daruit dulciuri, copiilor din Caminul Felix
Diverse

Sub genericul “Si tu poti fi Mos Craciun”, femeile liberale au daruit dulciuri, copiilor din Caminul Felix

Ieri după masă a avut loc acțiunea ,,Și tu poți fi Moș Crăciun”, organizată de Femeilor Liberale din Bihor, împreună cu grupul consilierilor județeni ai PNL Bihor. Acțiunea s-a desfășurat la Căminul Felix (Sântandrei), în patru dintre căsuțele din arealul Căminului: Casa Cypress, casa Trinity, Casa Falkoping și Casa Hankook.

La fiecare căsuță participanții au colindat alături de Cornel Borza, interpret de muzică populară și consilier judetean, după care fiecărui copilaș i s-a dăruit câte o pungă de cadou, de care aceștia s-au bucurat din plin. OFL Bihor a fost reprezentată de doamna Lidia Popa, președintele OFL Bihor și consilier județean, alături de doamnele Mioara Gădălean, Claudia Manolache, Dorina Cocerjuc, Rebeca Valicek, Florica Sălăjan.

Grupul consilierilor județeni PNL Bihor a fost reprezentat de Teodor Suciu, Cornel Borza și Gal Călin. Acțiunea ,,Și tu poți fi Moș Crăciun” face parte din ciclul de acțiuni pe care OFL Bihor le organizează anual cu ocazia Sărbatorii Nașterii Domnului Isus Hristos!

loading...