Studenta de la Arte ne invita la o expozitie personala de arta plastica
Evenimente

Studenta de la Arte ne invita la o expozitie personala de arta plastica

noriel.ro
O tânără talentată în vârstă de 19 ani, studentă a Universității din Oradea, ne adresează invitația de a participa la o expoziție diversificată, în cadrul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai”. Vernisajul va avea loc în data de 3 mai 2017, de la orele 17.00

Alice Condurache este absolventă a Liceului de Arte din Botoșani, și studiază în prezent la Facultatea de Arte Vizuale, secția de Arte Decorative din cadrul Universitații din Oradea.

Studenta excelează când vine vorba de arte murale, arte decorative, pictură, sculptură, modelaj, dar nu se dă în lături nici în ceea ce privește aranjamentele florale sau decorațiunile pentru nunți. Tânăra se inspiră din natura citadină, fiind fascinată de clădirile vechi.

Cu o activitate bogată, Alice Condurache a participat la o mulțime de concursuri și expoziții, unde a fost premiată și apreciată. Astfel, la Concursul Național „Omagiu – Ștefan Luchian” a obținut trei premii I și un premiu II în intervalul 2014 – 2017, a fost răsplătită cu locul secund și la Olimpiada Naționala de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei în 2015, iar în luna martie a anului în curs, Biblioteca Județeană din Oradea a găzduit expoziția „Ajută Mama şi Copilul. Ei depind de tine” de unde nu a lipsit nici junele artist.

decathlon.ro

Ca o încununare pentru munca și pasiunea ei, Alice Condurache va avea o expoziție cu peste 30 de lucrări efectuate în diferite tehnici: basorelief, pictură pe sticlă, imitație de vitraliu, arta gofratului, desen în cărbune etc. Expoziția va fi vernisată în data de 3 mai la orele 17:00, cu sprijin din partea dnei Miorița Sătean, Președintele Onorific al Uniunii Femeilor din Oradea, deschiderea fiind la ora 17.

Prin expoziţia sa personală, Alice se adresează tuturor iubitorilor de arte vizuale, pe care îi aşteaptă cu drag să-i fie alături.