La un pas de tragedie! Coliziune intr-o intersectie din Voivozi, pe fondul neacordarii prioritatii (VIDEO)
Stiri Bihor

La un pas de tragedie! Coliziune intr-o intersectie din Voivozi, pe fondul neacordarii prioritatii (VIDEO)

noriel.ro

Luni, 1 mai a.c., la ora 18.35, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe un drum lateral din localitatea Voivozi, judeţul Bihor, la intersecția cu drumul comunal 146, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” şi a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere.

Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, pe drumul comunal 146, pe direcția Voivozi – Cuzap, de un bărbat de 56 de ani, din comuna Popești.

Un martor ocular a surprins scenele imediat dupa accident. La fata locului au ajuns mai multe ambulante, ce au acordat ingrijiri victimelor, dar si pasagerilor din cele 2 autoturisme

În urma accidentului rutier, un bărbat de 45 de ani, din comuna Popeşti, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. De asemenea, un bărbat de 43 de ani, din Tileagd, pasager în primul autoturism, a suferit leziuni uşoare.

decathlon.ro

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Video: Info Trafic Bihor