Strazile Mihai Viteazul si Sucevei se inchid partial, incepand de luni
Informatii utile

Strazile Mihai Viteazul si Sucevei se inchid partial, incepand de luni

evomag.ro

Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Oradea a aprobat azi, la solicitarea constructorului, închiderea parţială a unor artere de circulaţie din centrul oraşului, pentru lucrările care se derulează în prezent la reabilitarea sistemului de termoficare.

Astfel, începând de luni, 5 septembrie, până în 11 septembrie inclusiv, strada Sucevei, tronsonul de la intersecţia cu Mihai Viteazul până la Titu Maiorescu respectiv N.Olahus, se închide pe o bandă, urmând să fie montat semafor şi să se circule pe dublu sens în condiţii de semaforizare.

Tot începând de luni până în 15 octombrie, strada Mihai Viteazul devine cu sens unic pe tronsonul de la intersecţia cu Sucevei până la Traian Moşoiu, respectiv Parcul 1 Decembrie.

decathlon.ro

Tototdată OTL SA a anunţat că, începând de vineri, 2 septembrie 2016, staţiile de autobuz pe strada Sucevei (Linia 14) şi Sinagoga Ortodoxă (Liniile 13,15 şi 16) nu vor mai fi operaţionale din cauza lucrărilor edilitare care se efectuează pe str. Mihai Viteazul. Provizoriu, până la finalizarea lucrărilor, actualul amplasament al statiei Sucevei (L.14) va fi mutat, iar linia 14 va mai avea staţie pe sensul de mers către Piaţa Ioşia  şi pe str. Piaţa 1 Decembrie (la intersecţia cu str. V. Alecsandri). Liniile 13,15 şi 16 vor avea staţie tot pe str.1 Decembrie (după virajul la dreapta de pe str. M.Viteazul).

Conducătorilor auto le solicităm înţelegere pe perioada lucrărilor şi îi rugăm să urmărească indicatoarele rutiere care vor fi montate pe arterele pe care se derulează lucrări.