Strada Atelierelor din Oradea a fost modernizata si va fi redeschisa maine dimineata
Stiri Oradea

Strada Atelierelor din Oradea a fost modernizata si va fi redeschisa maine dimineata

chilipirul-zilei.ro/

Închisă pe timpul desfășurării lucrărilor la noua linie de tramvai care leagă Calea Aradului de b-dul Cantemir-Nufărul, circulația rutieră pe strada Atelierelor va fi redeschisă mâine dimineață, acum realizându-se ultimele finisaje.

Citeste si: Noua linie de tramvai ce va lega Calea Aradului de cartierele Cantemir si Nufarul va fi acoperita cu gazon

Lucrările s-au desfăşurat în cadrul proiectului „Realizare legătură pe cele trei direcții a liniilor de tramvai în intersecția dintre străzile Primăriei – Decebal – Calea Aradului – și extindere linie nouă de tramvai pe traseul Calea Aradului –str. Făgărașului – str. Atelierelor cu acces din depou și legătura pe toate direcțiile cu str. D Cantemir”.

În cadrul acestui amplu proiect, strada Atelierelor a fost translatată cu 5 metri înspre sediul administrativ al OTL, spre centură, ea având două benzi de circulație și un spațiu dedicat benzii de rulare a tramvaiului. Odată cu finalizarea lucrărilor la liniile de tramvai, strada a fost refăcută și asfaltată în cadrul acordului cadru pentru lucrări de întreținere/reparații străzi, drumuri și poduri, pe un tronson de 450 m cuprins între str. Thurzo Sandor și intrarea în depoul OTL”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

decathlon.ro