Condamnați la închisoare pentru furt calificat și lovire și alte violențe, depistați și încarcerați de poliţiştii bihoreni.
Stiri Bihor

Condamnați la închisoare pentru furt calificat și lovire și alte violențe, depistați și încarcerați de poliţiştii bihoreni.

Marți, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, în localitatea bihoreană Târgușor, polițiștii Postului de Poliție Cherechiu, împreună cu polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai și cei ai Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Roșiori, județul Bihor.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Tot marți, 16 noiembrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Răbăgani, județul Bihor, pe numele căruia Judecătoria Beiuș a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 180 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News