Spune nu cersetoriei! Politistii Locali au identificat si trimis acasa 22 de cersetori, prinsi pe strazile din Oradea
Stiri Oradea

Spune nu cersetoriei! Politistii Locali au identificat si trimis acasa 22 de cersetori, prinsi pe strazile din Oradea

spune nu cersetoriei oradeaÎn vederea diminuării, respectiv a stopării fenomenului persoanelor care locuiesc în adăposturi improvizate sau care apelează în mod repetat la mila publică, patrulele din cadrul Poliţiei Locale Oradea au desfăşurat acţiuni de identificare, sancţionare şi îndrumare către localităţiile de domiciliu ale acestora.

Astfel, şi în perioada 01.04.2017 – 10.05.2017, poliţiştii locali au identificat 22 de persoane apte de muncă, care apeleau în mod repetat la mila publică în municipiul Oradea. Persoanele au fost identificate, sancţionate şi îndrumate către localităţiile de domiciliu, cuantumul sancţiunilor fiind de 2.200 lei.

Totodată, în această perioadă, polițiștii locali au identificat 12 persoane fără adăpost. Persoanele identificate în adăposturile improvizate au fost duse la Azilul de Noapte Gutemberg unde li s-au oferit condiții de cazare și o masă caldă.

În continuare, poliţiştii locali vor efectua patrulări şi acţiuni de identificare a persoanelor care apelează în mod repetat la mila publică în municipiul Oradea sau a celor care locuiesc în adăposturi improvizate.

interlink.ro

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera ei de competenţă– 0259.969- Dispecerat.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News