Spectacol de artificii in Piata Unirii, in noaptea dintre ani. Mai multe artere rutiere vor fi inchise intre 23:00 si 01:00
Stiri Oradea

Spectacol de artificii in Piata Unirii, in noaptea dintre ani. Mai multe artere rutiere vor fi inchise intre 23:00 si 01:00

La fel ca în fiecare an, și anul acesta Târgul de Crăciun Oradea se va încheia pe 31 decembrie cu un spectaculos foc de artificii. Spre deosebire de anii trecuți, spectacolul de artificii va avea 5 locuri de tragere. Cele mai mari și spectaculoase vor fi amplasate pe malul Crișului Repede, în stânga și dreapta podului Sf. Ladislau, cât și din 3 nacele ridicate la 9 metri în zona bisericii Sf. Ladislau.

Înainte de focul de artificii, va avea loc un concert cu Alessia & Fracassoni (Italia), de la ora 23:00, pe scena amplasată în Piața Unirii.

Pentru buna organizare a spectacolului, în data de 31 decembrie, între orele 23.00 – 01.00, circulația auto va fi restricționată pe următoarele artere: Ady Endre – Moscovei, Ady Endre – Piața Ferdinand, Piața Ferdinand – Iosif Vulcan, Libertății – Iosif Vulcan, Tudor Vladimirescu – Duiliu Zamfirescu, Parcul 1 Decembrie – Independenței, Primăriei – Piața Unirii, Traian Moșoiu – Mihai Viteazul, Piața Unirii – Avram Iancu.

Pentru a ne bucura în condiții de siguranță de acest spectacol frumos, recomandăm publicului, pe care-l așteptăm în Piața Unirii, să se bucure de spectacol în zonele cu cea mai bună vizibilitate, conform planului atașat.

Zonele cu cea mai bună vizibilitate pentru focurile de artificii sunt Piața Unirii, începând cu zona dinspre stația de tramvai spre strada Traian Moșoiu și Piața Ferdinand. Recomandăm publicului să nu staționeze pe podul Sfântul Ladislau deoarece spectacolul va fi vizibil în plan vertical și deoarece există riscul, deși spectacolul pirotehnic a primit toate avizele legale, ca bucăți de carton sau mici scântei purtate de vânt să cadă și pe pod, chiar dacă artificiile vor fi direcționate astfel încât eventualele deșeuri să cadă în Crișul Repede.

Târgul de Crăciun din Oradea este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea și se desfășoară în Piața Unirii, în perioada 6 – 31 decembrie.

 

 

Ne găsiți și pe Google News