Sofer beat, din Marghita, a omorat un om si a fugit de la locul accidentului
Comunicate de presa

Sofer beat, din Marghita, a omorat un om si a fugit de la locul accidentului

Sâmbătă, 12 noiembrie a.c., la ora 18.35, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Marghita, un bărbat de 59 de ani, din Marghita, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, a accidentat mortal un bărbat de 41 de ani, din Marghita și a rănit ușor un alt bărbat de 28 de ani, tot din Marghita, care se deplasau în calitatea de pietoni în aceeași direcție, pe marginea părții carosabile.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei, fiind identificat cu operativitate de polițiștii rutieri.

Duminică, 13 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri marghitani l-au reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor pe bărbatul de 59 de ani, din Marghita, care a condus autoturismul implicat  în accidentul rutier mortal și apoi a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției. Luni, 14 noiembrie a.c., cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita și la Judecătoria Marghita, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

Foto: Arhiva infoOradea

loading...