Simona Halep a spulberat-o pe Lesia Tsurenko in turul 3 si s-a calificat in optimi la Roland Garros (VIDEO)
Sport

Simona Halep a spulberat-o pe Lesia Tsurenko in turul 3 si s-a calificat in optimi la Roland Garros (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat în stil de mare campioană în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros. Halep a învins-o pe Lesia Tsurenko în două seturi, scor 6-2, 6-1.

Partida a fost controlată în totalitate de Simona Halep, care i-a predat o adevărată lecție de tenis jucătoarei din Ucraina, astfel Simona Halep își continuă drumul către al doilea trofeu consecutiv la Roland Garros, după ce anul trecut l-a câștigat la capătul unei finale de vis cu Sloane Stephens. 

Nu am simţit că am jucat cu o adversară accidentată. Meciul a fost greu, chiar dacă scorul nu o arată. Mă bucur că sunt din nou în optimi. Mereu am în minte imaginea când am ridicat trofeul câștigatoarei pe acest teren, a declarat Simona Halep, la finalul partidei cu Lesia Tsurenko. 

Jucătoarea din Ucraina a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep. Tsurenko a spus că marea noastră campioană este o jucătoarea mai completă decât Naomi Osaka, actualul lider mondial.

Nu-mi convine deloc să joc cu Simona Halep! Când o întâlnești, trebuie să fii fresh, iar astăzi n-a fost cazul pentru mine. Halep nu e ca Osaka. Ea are un stil multiplu, iar asta este cea mai mare problemă pentru mine pentru că prefer să joc pe contre. Ce nu mi-a ieșit astăzi? Totul! A fost un gol imens! Probabil mi-am epuizat toata energia în meciul cu Krunic. Nu am mai avut nici forța fizică, nici forța mentală“, a spus Tsurenko.

Simona Halep, deţinătoarea trofeului la competiţia pariziană, şi-a asigurat un cec în valoare de 243.000 de euro şi 240 de puncte WTA în urma acestui succes. 

În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea dintre Monica Puig din Puerto Rico, locul 59 WTA, şi poloneza de 18 ani Iga Swiatek, locul 104 WTA.

loading...