Si tu poti fi politist. IPJ Bihor face angajari. Afla ce trebuie sa faci
Stiri Oradea

Si tu poti fi politist. IPJ Bihor face angajari. Afla ce trebuie sa faci

Pentru reducerea deficitului de personal existent la nivel instituțional, s-a dat startul angajărilor din sursă externă – încadrare directă de specialiști, reîncadrare ofițer, încadrări directe agenți de poliție din sursă externă și recrutare personal contractual.

Inspectoratul de Poliție Județean Bihor recrutează candidați pentru concursul organizat pentru încadrarea directă, din sursă externă a opt posturi de ofițer, două posturi de agent de poliție,  un post prin reîncadrare ca polițist (pentru persoanele care au avut calitatea de polițist) și patru posturi personal contractual.

Pentru a afla mai multe detalii, accesează pagina web oficială a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor: https://bh.politiaromana.ro SECȚIUNEA CARIERE.

  • Înscrierea pentru polițiști (ofițeri și agenți de poliție) se va face până vineri, 19 ianuarie 2018;
  • Înscrierea pentru personal contractual se va face până vineri, 26 ianuarie 2018;
  • Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, situat în municipiul Oradea, str. Parcul Traian, nr. 18.
  • La reîncadrare ofițer de poliție se va susține proba eliminatorie de evaluare a performanțelor fizice care constă în parcurgerea traseului practic- aplicativ;
  • Documentaţia necesară dosarului de înscriere pentru fiecare post în parte –https://bh.politiaromana.ro;

– Cu ocazia înscrierii, candidații sunt obligați să prezinte, într-un dosar plic, cel puțin următoarele documente:

–        Cerere de înscriere – https://bh.politiaromana.ro SECȚIUNEA CARIERE – Anexa (model I.P.J. Bihor);

–        Declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare  – https://bh.politiaromana.ro   SECȚIUNEA CARIERE – Anexa (model I.P.J. Bihor);

–        Copia actului de identitate (original și copie)

IMPORTANT:

Detaliile privind modalităţile de înscriere şi de participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de selecţie şi criteriile de departajare a candidaţilor, tematică, bibliografie, Anexe etc. sunt postate integral pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, secțiunea Carieră.

loading...