Se lansează procedura de achiziție publică pentru contractarea proiectării și execuției drumurilor de legătură Oradea – Oșorhei și Sîntandrei
Stiri Oradea

Se lansează procedura de achiziție publică pentru contractarea proiectării și execuției drumurilor de legătură Oradea – Oșorhei și Sîntandrei

Pe baza mandatării de către membrii Unității Administrativ Teritoriale  Oradea, UAT Oșorhei și UAT Sântandrei, ADI Zona Metropolitană Oradea anunță lansarea achiziției publice prin procedură simplificată a contractării proiectării și execuției drumurilor de legătură dintre Municipiul Oradea și localitățile Oșorhei și Sîntandrei.

Implementarea acestor investiții publice de acces rutier va reduce distanțele de transport, va îmbunătăți confortul vieții locuitorilor din zonele vizate prin îmbunătățirea vitezei de deplasare, reducerea nivelului de zgomot, și prin reducerea de emisii poluante.

Citeste siPrimaria Oradea va construi doua drumuri noi, de legatura cu Sintandrei si Osorhei

ADI Zona Metropolitană Oradea, în calitate de Autoritate Contractantă îi invită pe cei interesați să participe, să verifice documentele disponibile pentru achizițiile menționate care au fost publicate în Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) și să depună ofertele până la data de 29.01.2018, ora 15.00.

SCURTĂ DESCRIERE

  1. Proiectare și execuție pentru modernizarea drumului de legătură între Municipiul Oradea (zona Podgoria) și comuna Oșorhei (sat Fughiu)

Obiectivul de investiție vizează modernizarea drumului de legătură între Municipiul Oradea (zona Podgoria) și comuna Oșorhei (sat Fughiu) pe secțiunea de drum care pornește din zona neasfaltată a străzii Podgoria și continuă până la intersecția cu drumul comunal 44 (comuna Oșorhei).

Lungimea secţiunii de drum propusă spre modernizare este de aprox. 3,6 km.

Valoarea estimată a achiziței este de 6.080.759,00 lei fără TVA, din care:

  • Proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului – 61.166,00 lei fără TVA;
  • Valoarea execuției de lucrări – cap. 4.1  913.365,00 lei fără TVA;
  • Organizare de șantier – 106.228,00 lei fără TVA.
  1. Proiectare și execuție pentru realizarea unui drum de legătură între centura Municipiului Oradea (Strada Cazaban) și Comuna Sîntandrei (Strada Râturi)

Obiectivul de investiție vizează realizarea unui drum nou de legătură între Centura Municipiului Oradea (Strada Cazaban) și Comuna Sîntandrei (Strada Râturi), având o lungime estimată de aprox. 2,8 km.

Valoarea estimată a achiziției este de 8.667.986.02 lei fără TVA, din care:

  • Proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului – 393.766,35 lei fără TVA;
  • Valoarea execuției de lucrări – 8.173.453.79 lei fără TVA;
  • Organizare de șantier – 100.765,88 lei fără TVA.
loading...