Si ei au suflete, „Targ caritabil pentru cateii fara stapan!”
Diverse

Si ei au suflete, „Targ caritabil pentru cateii fara stapan!”

Despre problema cainilor strazii putem spune doar ca intotdeauna vor exista doua tabere: mult-blamatii iubitori de animale si cei care se opun vehement existentei cainilor pe strada. Totusi, ambele parti cad de acord asupra unui aspect: locul cainilor nu este pe strada. 

Cainii fara stapan sunt expusi multor pericole de accidentare, infometarii si deshidratarii, frigului si capriciilor vremii si mai ales cruzimii oamenilor. “Cel mai bun prieten al omului” ar trebui sa fie de partea omului si nu impotriva lui, reciproca fiind valabila de asemenea. Orice caine ar trebui sa aiba un stapan, sa fie ingrijit si iubit, iar el la randul lui va oferi dragoste si protectie. 

targ caritabil cainii strazii oradeaAstfel, cei mai buni prieteni ai omului au nevoie, mai mult ca oricand, de noi. In aceasta perioada dinaintea sarbatorilor, cand învatam sa fim mai buni unii cu altii, nu trebuie sa uitam ca exista si blanosii care îsi duc veacul pe strazi sau în adaposturi, si care necesita hrana si, de multe ori, tratamente costisitoare la veterinar.

Pentru ei, o mana de oameni organizeaza un targ caritabil de unde puteti cumpara bijuterii, lucrusoare handmade, haine, încaltaminte etc. De asemenea, puteti sa daruiti hrana uscata, umeda/conserve, paine si orez pentru cei mai batrani dintre ei, hainute, jucarii, paturi, prosoape si chiar fan pentru culcusul acestora din adaposturi„, scrie pe pagina evenimentului organizat de jurnalista din Oradea, Anca Deac

Oradenii sunt asteptati, sambata, 9 decembrie, de la ora 13:00, in LOKAL, pe strada Aurel Lazar, la numarul 1, intrarea in curtea interioara la aproximativ 50 de metri de statuia lui Aurel Lazar de pe Corso, pe dreapta.

Ne găsiți și pe Google News