O parte din Cartierul Iosia ramane fara apa calda si caldura, de astazi, incepand cu ora 23:00.
Informatii utile

O parte din Cartierul Iosia ramane fara apa calda si caldura, de astazi, incepand cu ora 23:00.

Termoficare Oradea anunta consumatorii ca, pentru corelarea lucrarilor de modernizare a intersectiei strazilor Onestilor – Barcaului  cu  realizarea  unor  de reparatii  la  reteaua de transport a energiei termice ce traverseaza aceasta intersectie, se intrerupe furnizarea agentului termic pentru o parte din consumatori situati in cartierul Iosia.

Astfel, se intrerupe furnizarea caldurii si a apei calde pentru consumatorii alimentati din punctele termice  509, 516 si 910, 911 si 913, incepand din aceasta seara, ora 23.00. Sunt afectati consumatorii, inclusiv cei cu PT propriu, din zonele Piata Devei (si strazile adiacente) si cei situati in perimetrul format de strazile Onestilor  – Calea Aradului – Padisului – Octavian Goga – Aleea Calinului – Buzaului – Aviatorilor – Onestilor.  

Estimam ca reluarea furnizarii apei calde si a incalzirii se va face in cursul serii  de joi, 07 decembrie 2017, incepand cu ora 23.00.

Termoficare SA isi scuze pentru disconfortul creat si va asiguram ca  echipele noastre  de interventie care  executa  lucrarile vor face tot posibilul pentru a reduce  timpul necesar acestor lucrari.

loading...