Serata muzicala la Muzeul “Aurel Lazar” din Oradea
Cultura

Serata muzicala la Muzeul “Aurel Lazar” din Oradea

serata muzicalaMarţi, 27 martie 2018, ora 18.00, va avea loc, la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”, o nouă ediţie a Seratelor cu Bijuterii Muzicale.

Publicul este invitat să audieze ciclul de miniaturi pentru vioară și pian compus de compozitorul rus César Antonovich Cui, intitulat Kaleidoscope, op. 50, în interpretarea violonistei Andrada Ciupeiu – asist. univ. dr. la Departamentul de muzică a Facultății de Arte a Universității din Oradea, drd. la Școala doctorală interdisciplinară a Universității Transilvania din Brașov – și a pianistei Ana Ruth Maior – asist. univ. drd. la Departamentul de muzică a Facultății de Arte a Universității din Oradea, drd. a Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași.

Această ediție aduce în fața publicului trei tinere pianiste de la Liceul de Arte din Oradea aflate sub atenta îndrumare a profesoarei Benczedi Monika, fetițe care, deși se află la început de drum, au acumulate deja premii la diferite Concursuri de interpretare instrumentală. Este vorba despre Maia Ciupeiu, clasa I-a, Anastasia Vicoveanu, clasa a II-a și Rebeca Rusu, clasa a III-a.

Biletele – 6 lei, 3 lei –  se pot achiziționa de la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”.