Seminarul National „STUDENȚII DE AZI, PROFESIONIȘTII DE MÂINE”
Educatie

Seminarul National „STUDENȚII DE AZI, PROFESIONIȘTII DE MÂINE”

Lucrările seminarului se vor desfășura în perioada 24-25 mai 2018, la sediul Bibliotecii Județene ”Gheorghe Șincai” din Oradea, strada Armatei Române, nr. 1/A (Sala “Amfiteatru” și Sala “Cuibul Democrației”).

Deschiderea festivă va avea loc în data de 24 mai 2018 începând cu ora 10.00.

Evenimentul științific se adresează studenţilor domeniilor Drept și Științe Administrative şi va avea în structura sa activități de tipul workshop-urilor interactive, manifestarea dorindu-se a reprezenta un spațiu al dialogului și al dezvoltării studenţilor.

În cadrul acestora, vor fi invitați specialiști din domeniu, care vor discuta despre organizarea și exercitarea profesiilor juridice (avocat, judecător, consilier juridic, procuror, notar, grefier, mediator).

interlink.ro

Totodată, vor fi invitate şi persoane cu experienţă în cadrul sistemului administraţiei publice, care vor supune atenţiei  participanţilor aspecte actuale şi concrete specifice domeniului.

De asemenea, vor fi organizate  un training pentru admiterea la Institutul Național al Magistraturii, cu sprijinul unui trainer specialist în Logică Juridică (cu accent pe logica argumentării), precum și un alt training cu tema: „Public Speaking”, realizat cu participarea unui trainer invitat.

În a doua zi a evenimentului va avea loc un concurs de eseuri cu teme din domeniul juridic și administrativ.

Ne găsești și pe Google News