Aproape 3000 de pachete de tigari fara documente, ascunse intr-un automobil in Vama Bors
Stiri Bihor

Aproape 3000 de pachete de tigari fara documente, ascunse intr-un automobil in Vama Bors

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Borș – I.T.P.F. Oradea au descoperit, ascunse în diferite locuri special amenajate din autoturismul unui cetăţean român, 2.610 pachete de ţigări pentru care șoferul nu deţinea documente de provenienţă.

          Ieri, în jurul orei 02.48, la Punctul  Poliţiei de Frontieră Borș s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetăţeanul român Vasile B., în vârstă de 39 ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în diferite locuri din autoturismul pe care îl conducea (în praguri și sub locul roții de rezervă), cantitatea de 2.610 pachete de ţigări, diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu poseda documente de provenienţă.

La cercetări, bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul de la o cunoștință și nu stia de existența țigărilor, el intenţionând să ajungă la muncă în Franța.   

         Cantitatea de ţigări, în valoare de 26.100 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză s-au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvărşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

loading...