Seara de Colinde a Federației Patronilor din Bihor
Diverse

Seara de Colinde a Federației Patronilor din Bihor

Respectând tradiția de 18 ani, când cea mai mare organizație patronală județeană din România, a adunat peste 100 de persoane la ”Seara de Colinde” a FPB.

Părintele profesor Mihai Brie a deschis seara de colinde ce a incântat auditoriul. De 18 ani, grupul de studenți ai profesorului Brie, oferă momente unice, prin colindele lor.

Micuții elevi ai școlii gimnaziale ”Oltea Doamna”, îmbrăcați în frumoase costume populare, au transmis prin colinzile lor, bucuria nașterii Domnului Isus Hristos, umplând sala de festivități a Cetății Oradea, de dragoste, optimism și multă căldură sufletească.

Momentul de vârf al evenimentului a fost ca în fiecare an, cel în care generoșii sponsori ai Serii, i-au dăruit pe cei 5 elevi de la licee și școli din județ, cu rezultate excepționale la învățătură dar cu o situație familială și materială grea.

Astfel, au înmânat daruri și o sumă de bani, Prim-vicepreședintele Vasile Fonoage elevei Perț Rebecca de la Liceul Nicolae Bolcaș Beiuș, Vicepreședintele FPB, Florin Balint elevului Țepeș George de la Liceului Don Orione Oradea, reprezentata AGROIND SA d-șoara Flavia Negrean elevului Ciordaș Teofil, de la Școala Gimnaziala “Oltea Doamna”, Vicepreședintele FPB Jurcă Constantin elevei Alexandra Coste de la Liceul Tehnologic nr 1 Salonta iar Președintele FPB, Ioan Lucian elevului Harsany Ovidiu, de la Liceul Tehnologic Horea Marghita.

Cu povești emoționante de viață, cei cinci tineri au impresionat prin forța de a se lupta cu vitregiile vieții, dorința de a evolua într-un mod excepțional în viață și modestia lor.

SC AGROIND Cauaceu , Agenția de turism LUCON , ca principali sponsori, European Drinks SA, Vasile Fonoage Cesal SA, Florin Balint Solar Eco Systems, Constantin Jurcă Cluster Zepher, Emil Cuc Asociația Alsterdorf, Călin Vesa Connectronics, Angela Tebies Novatex SRL și Simona Zlibut Asociatia S.O.S. Autism Bihor, au fost deosebit de generoși cu micuții colindători de la Scoala Gimnaziala “Oltea Doamna” și cei 5 tineri deosebiți.

Mai mult de atât, Vicepreședintele Florin Balint, câștigător al unui sejur la Viena sau Praga ( la alegere), prin participarea la tombola organizată de Agenția de turism LUCON, a donat aceste bilete tânărului Țepeș George , de la Liceului Don Orione Oradea.

Proaspăt câțtigătoarea unui proiect pe fonduri europene, de aproximativ 2,8 mil de euro, Federația Patronilor Bihor, a petrecut alături de invitații săi, o seară de colinde de excepție.

loading...