Se prelungeste inchiderea circulatiei in Parcul Traian. Vezi pana cand
Informatii utile

Se prelungeste inchiderea circulatiei in Parcul Traian. Vezi pana cand

Primaria Oradea a transmis că se prelungeste perioada de inchidere a circulatiei in Parcul Traian si accesul la Inspectoratul Județean de Poliție Bihor​, având în vedere ca lucrările care se efectuează atât la înlocuirea rețelelor termice primare cât și la rețelele de apă și apă pluvială au necesitat un timp mai lung de executie.

Astfel, autoritatile au anuntat ca estimeaza ca la data de 20 septembrie 2017, miercuri, circulatia sa fie reluata, in zonele amintite mai sus.

Citeste si: Harta online cu strazile unde se fac lucrari si sunt restrictii de circulatie in Oradea

Va reamintim ca la solicitarea SC TIM CLUJ SRL, începând din data de, 14 septembrie 2017 și până duminică, 17 septembrie 2017, circulația rutieră în Parcul Traian, între B-dul Magheru și accesul la Inspectoratul Județean de Poliție Bihor a fost inchisa, pentru lucrări de înlocuire a rețelelor termice primare.

Lucrările la sistemul de termoficare se realizează pentru a putea asigura la parametri corespunzători încălzirea orașului în timpul sezonului rece și apa caldă menajeră pe toată durata anului, reducând astfel considerabil riscurile de apariție a avariilor pe rețele, care duc la întreruperea serviciului. 

loading...