Se modernizează străzile Gh. Doja și Sofiei
Stiri Oradea

Se modernizează străzile Gh. Doja și Sofiei

Străzile Gh. Doja și Sofiei au intrat în modernizare, în acest moment lucrându-se la introducerea rețelei principale de canalizare pluvială, după care va urma realizarea terasamentelor, amenajarea carosabilului, a trotuarelor și a accesurilor la proprietăți acolo unde este cazul.

Astfel, strada Gh. Doja va fi modernizată pe o lungime de aproape 1,9 km, respectiv de la intersecția cu strada Livezilor până la pădurea Săldăbagiu. În ceea ce privește strada Sofiei, lucrările de modernizare vizează o lungime de 2,7 km.

Cele două străzi sunt prevăzute cu două benzi de circulație, câte o bandă pe sens, trotuare pe ambele părți. În cadrul investiției vor fi relocați mai mulți stâlpi de electricitate din beton. În plus, pe strada Gh. Doja se vor realiza mai multe ziduri de sprijin, cu o lungime totală de 515 m.

Lucrările sunt executate de SC Dumexim SRL și au ca termen de execuție 9 luni pentru strada Gh. Doja și 12 luni pentru strada Sofiei. Valoarea contractului de proiectare + execuție este de 7,2 milioane lei (fără TVA) pentru strada Gh. Doja și 8,5 milioane lei pentru strada Sofiei.

Ne găsiți și pe Google News