Se intorc ninsorile. Vremea se raceste dramatic din acest weekend in Oradea
Vremea

Se intorc ninsorile. Vremea se raceste dramatic din acest weekend in Oradea

noriel.ro
Administratia Nationala de Meteorologie avertizeaza ca, vremea se va raci dramatic, incepand de sambata noaptea, cand sunt asteptate temperaturi negative si ninsori in Oradea si judetul Bihor.

Vineri, vremea va ramane inchisa si umeda, temporar va ploua, iar vantul se va intensifica din sector sudic. Maxima zilei va urca spre +11ºC, iar minima  nu va depasi valoarea de +6ºC

Sambata, cerul va fi acoperit, si va ploua, in cea mai mare parte a zilei. In cursul noptii, polile se vor transforma in ninsoare, existand posibilitatea depunerii unui strat proaspat de zapada. Temperatura aerului va urca la amiaza spre +7ºC, in timp ce noaptea , cand si vremea va marca o racire accentuata, temperatura aerului va cobori spre -3ºC

Duminca, vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi noros si temporar va ninge. maxima zilei nu va depasi valoarea de 0ºC, in timp ce minima, va cobori spre -6ºC.

decathlon.ro

Saptamana viitoare va debuta cu  vreme rece, cu temperaturi negative in cursul noptii si sanse de precipitatii mai ales sub forma de ninsoare.

Vom reveni cu o prognoza detaliata pentru saptamana viitoare