Se inchide circulatia in Piata Unirii pe perioada Targului de Craciun 2017. Pregatirile sunt in toi
Stiri Oradea

Se inchide circulatia in Piata Unirii pe perioada Targului de Craciun 2017. Pregatirile sunt in toi

noriel.ro
Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat închiderea circulației rutiere în Piața Unirii, pentru desfășurarea în bune condiții a Târgului de Crăciun. Astfel, începând din 29 noiembrie ora 06.00, până în data de 2 ianuarie inclusiv, circulația mașinilor în Piața Unirii, de la strada Primăriei până la strada Iuliu Maniu, va fi închisă.

Târgul de Crăciun din Piața Unirii se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie, sub sloganul Simte Magia Crăciunului, iar  pe toată perioada târgului vizitatorii vor putea parca gratuit în curtea primăriei, după ora 16:00. Orașul Oradea se aliniază, astfel, celor mai mari orașe europene, precum: Viena, Budapesta sau Praga, dar și celor românești: Sibiu, Cluj-Napoca sau București, în intenția de a reda magia și spiritul sărbătorilor de iarnă, pe toata perioada lunii decembrie.

Reamintim că în 30 noiembrie, când va vea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, va avea loc și aprinderea iluminatului de sărbători, tot în Piața Unirii, de la ora 18:00. În Piața Unirii va mai fi montat un brad, atât bradul cât și instalațiile de iluminat din Piața Unirii și din oraș fiind asigurate de către firma Luxten, gratuit, în baza contractului de concesiune existent între primărie și firma respectivă.

Intre timp pregatirile pentru Targul de Craciun Oradea 2017 continua in Piata Unirii.

decathlon.ro

Foto: Larisa Birta