ALERTA! Se cauta un hot! A sustras o poseta in care erau 7.000 de lei. Toate economiile a doi pensionari (VIDEO)
Stiri Oradea

ALERTA! Se cauta un hot! A sustras o poseta in care erau 7.000 de lei. Toate economiile a doi pensionari (VIDEO)

Un eveniment neplacut s-a petrecut in aceasta dimineata, luni 20.03.2017, intr-un restaurant din Oradea, de pe Strada Republicii, nr 29. Un barbat de etnie rroma a sustras poseta a unei femei, in timp ce aceasta nu era atenta, poseta in care se aflau cca 70 de milioane de lei (7.000 de lei) si reprezentau economiile de o viata a doi pensionari, dupa cum ne-a relatat familia victimei.

Se pare ca femeia a fost urmarita scotand suma de bani de la un bancomat, dupa care aceasta a intrat intr-un restaurant de tip Fast Food si in timp ce manca linistita a fost deposedata de poseta fara ca ea sa simta acest lucru.

Hotul avea un complice, se pare, care a intrat la un moment dat in restaurant, incercand sa-l acopere pe cel ce a sustras poseta. Dupa furt, hoti au plecat cu un taxi.

Dupa cum se poate vedea si in videoclipul de mai jos, primit de catre familia victimei de la restaurant, hotul a stiut exact ce are de facut, tatonand terenul, iar apoi actionand fara scrupule. 

Cei doi pensionari sunt disperati, economiile lor de o viata s-au evaporat in cateva minute…

Daca il recunoaste cineva, este rugat sa anunte politia la telefon 112

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.