Bal caritabil la Oradea. 30.000 de lei stransi pentru ajutorarea copiiilor bolnavi de cancer si diabet
Stiri Oradea

Bal caritabil la Oradea. 30.000 de lei stransi pentru ajutorarea copiiilor bolnavi de cancer si diabet

Seara zilei de 18 martie 2017 a fost o seara speciala pentru comunitatea noastra, deoarece ca in fiecare an in luna martie, are loc unul dintre cele mai importante evenimente ale celor doua cluburi LIONS din Oradea si anume Balul de Caritate 2017.

Evenimentul a avut loc la Restaurantul Palazzo intr-o atmosfera selecta cu oameni din toate mediile socio profesionale, reuniti acolo pentru un singur scop: ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si sustinerea taberei pentru copiii care sufera de diabet.

Evenimentul a reunit invitati din tara dar si invitati speciali ai cluburilor LIONS din strainatate.

In cadrul evenimentului s-au licitat vinuri de colectie, opere de arta, bijuterii, toate contribuind la strangerea de fonduri pentru copiii din comunitatea noastra care alaturi de familiile lor, incearca sa-i ajute sa treaca mai usor peste boala de care sufera.

In deschiderea evenimentului cei doi presedinti ai celor doua Cluburi LIONS, d-na Mariana Popescu si dl. dr. Mircea Ioachim Popescu au multumit invitatilor prezenti la aceasta seara de caritate si au subliniat faptul ca, fara sprijinul celor prezenti actiunile Cluburilor Lions ar fi mult mai sarace iar evenimentul reprezinta o punte de legatura intre Cluburile Lions si comunitatea care are nevoie de sprijinul nostru.

La solicitarea infoOradea.ro, Presedintele Clubului Lions, dl Mircea Popescu,  ne-a confirmat ca suma, aproximativ 30.000 de lei, va fi folosita pentru urmatoarele actiuni:

  1. Achizitionarea de Camere implantabile pentru copiii bolnavii de cancer (leucemie) de la Spitalul Municipal Gavril Curteanu Oradea. In ultimii 4 ani, de cand Clubul Lions Oradea a inceput acest proiect, aproape toate (eu stiu ca toate) camere implantabile necesare pentru sectia de copii – oncologie au fost donate de catre Clubul Lions Oradea. Aceste camere speciale nu sunt decontate de catre C.A.S. .
  2. Tabara de copii cu diabet: 20 de micuţi din Bihor, Satu Mare şi Timiş petrec o săptămână la Sînmartin, cazaţi gratuit cazare la un hotel de 3 stele, unde sunt avut asigurate 5-6 mese pe zi cu alimente potrivite, asistenţă medicală permanentă de specialitate şi evaluări medicale, dar mai ales compania celorlalţi copii.
loading...