Școala Gimnazială „Lucreția Suciu” si Liceul German Friedrich Schiller din Oradea și Școala Gimnazială din Drăgești au intrat într-o competiţie a celor mai frumoase, creative, dar şi sustenabile ouă de Paşte
Educatie

Școala Gimnazială „Lucreția Suciu” si Liceul German Friedrich Schiller din Oradea și Școala Gimnazială din Drăgești au intrat într-o competiţie a celor mai frumoase, creative, dar şi sustenabile ouă de Paşte

Școala Gimnazială „Lucreția Suciu”, Liceul German Friedrich Schiller și Școala Gimnazială Drăgești, alături de alte 14 şcoli din toată ţara au intrat într-o competiţie a celor mai frumoase, creative, dar şi sustenabile ouă de Paşte, care au putut fi admirate în mai multe centre comerciale din ţară. Cele mai frumoase exponate au adus premii pentru școlile care le-au creat.

10 şcoli din Bucureşti şi din ţară au primit echipamente IT şi materiale didactice în valoare de 500 de euro fiecare, în urma campaniei „De Paşte ne pregătim și sustenabil sărbătorim”. Alte 7 şcoli, participante în campanie au primit, din partea organizatorilor, premii de participare. Centrele Comerciale Auchan & Aushopping şi Centrul Comercial Drumul Taberelor în parteneriat cu Asociația Butoiașul cu Zâmbete şi agenţia de publicitate Touch Communications, au organizat, cu ocazia sărbătorilor de Paşte, o campanie socială cu o mare componentă educativă, de susţinere a învăţământului din România. 17 şcoli din toată ţara au intrat într-o competiţie a celor mai frumoase, creative, dar şi sustenabile ouă de Paşte, care au putut fi admirate în mai multe centre comerciale din ţară. Cele mai frumoase exponate au adus premii pentru școlile care le-au creat.

Copiii sunt viitorul, iar pentru ca viitorul să fie unul sigur şi de care să ne bucurăm, copiii noştri au nevoie de şcoală. Nhood România organizează periodic campanii şi concursuri pentru susţinerea educaţiei în comunităţile în care ne dezvoltăm. Doar făcând front comun cu profesorii minunaţi din jurul nostru, cu părinţii şi cu elevii construim metode de evoluţie sustenabilă, de grijă continuă şi de educaţie modernă. Facem acest lucru pentru că ne simţim datori să fim un exemplu de implicare, un partener de încredere şi un model de etică în afaceri”, susţine Iuliana Aldea, Marketing Manager Nhood România.

Instituţiile de învăţământ care şi-au dorit să susţină educaţia copiilor aflaţi în situaţii dificile, au primit din partea organizatorilor campaniei „De Paşte ne pregătim și sustenabil sărbătorim” un ou imens, cu înălţimea de un metru, pentru a-l decora creativ, dar şi sustenabil. Creaţiile copiilor au fost expuse, în Săptămâna Mare a Paștelui Ortodox, în Centrele Comerciale: Centrul Comercial Drumul Taberelor, Centrul Comercial Aushopping Oradea, Centrul Comercial Aushopping Iris Cluj, Centrul Comercial Aushopping Găvana din Pitești, Centrul Comercial Auchan Craiovița, dar şi pe paginile de Facebook a celor 5 centre comerciale, unde au stârnit un interes uriaș printre fanii acestora.

La finalul campaniei au fost acordate câte 2 premii pe fiecare locație în valoare de 500 de euro fiecare, unul acordat la concursurile de pe paginile de Facebook, iar altul acordat de către o comisie de votare formată din reprezentanţi ai organizatorului. În total au fost oferite premii în valoare de 5.000 de euro școlilor implicate în campanie.

Ne găsiți și pe Google News