Sase puncte termice vor ramane, joi si vineri, fara apa calda. Ce strazi sunt afectate
Informatii utile

Sase puncte termice vor ramane, joi si vineri, fara apa calda. Ce strazi sunt afectate

Pentru continuarea lucrărilor de înlocuire și modernizare rețelei de transport a energiei termice, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice – etapa a II-a, 20,2 km rețea de transport”, joi 17 august a.c., de la orele 8.00, se va întrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentați din  punctele termice termice: 522, 523, 825, 904, dar și de la punctele termice ce deservesc blocurile ANL Decebal, Biblioteca Județeană,  Muzeul Țării Crișurilor, liceul Partenie Cosma, căminele Garnizoanei,  sediile I.T.M. și Oficiul de Cadastru.

Se vor efectua lucrări în zona intersecției b-dului Decebal cu str. Șt. O Iosif și în Parcul Nicolae Bălcescu.

Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile Horea (parțial), Sucevei, Matei Basarab, Armatei Române, Xenopol, Petre Ispirescu, Henri Coandă, R. Wagner, Calea Aradului (parțial) și B-dul Decebal (parțial).

Reluarea furnizării apei calde şi a agentului termic primar se va face progresiv, până în seara zilei de vineri, 18 august 2017.

Pentru informaţii suplimentare privind stadiul lucrărilor, clienţii Termoficare pot suna la dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

loading...