Săptămâna bobocilor la Universitatea din Oradea
Educatie

Săptămâna bobocilor la Universitatea din Oradea

În perioada 2-5 octombrie 2023 șapte asociații studențești vin în sprijinul bobocilor prin proiectul Săptămâna Bobocilor.

Activitățile organizate de USO, ASMO, ELSA, ASIO, ASEO, ASSO, STARTING împreună cu Universitatea din Oradea și sponsorii principali BRD și Heredeu Gold (Gym Decebal) au drept scop integrarea studenților din anul I în mediul academic orădean marcând-se astfel începutul vieții de student.

Proiectul a plecat de la nevoia de informare pe care studenții anului I o au. Prin rezolvarea acestei probleme, noii studenți sunt scutiți de timpul pierdut în căutarea pricipalelor puncte din cadrul universității, stresul creat de noul mediu în care se află și integrarea în acesta.

 “Prima ediție și-a atins scopul. Studenți de pretutindeni proaspăt ajunși în oraș au avut ocazia să participe la întâlniri cu colegii lor din anii mai mari și să descopere ce înseamnă studenția, la ce trebuie să fie atenți pe parcursul celor mai frumoși ani din viața lor și să descopere noul oraș în care o să trăiască cea mai importantă perioadă din viața lor”,transmit organizatorii.

Pe lângă activitățile de grup desfășurate pe perioada proiectului, și cum nici un eveniment studențesc nu se încheie fără o petrecere, organizatorii au pregătit o surpriză pentru cei implicați. Așa că, stați aproape pentru mai multe detalii.

Ne găsiți și pe Google News