Incendiu violent la o casa din Oradea. Propietarii au ramas fara acoperis
Stiri Oradea

Incendiu violent la o casa din Oradea. Propietarii au ramas fara acoperis

În perioada 09 – 10 septembrie a.c., pompierii militari bihoreni au acționat pentru stingerea a patru incendii, unul dintre acestea producându-se la o locuință din Oradea și trei, la terenuri virane din Tinca, Cheresig și Oradea.

          În după-amiaza zilei de sâmbătă, 09 septembrie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă situată pe strada Johann Strauss din Oradea, reușind să salveze din calea flăcărilor, alte trei construcții expuse riscului de incendiere.

          La sosirea echipajelor, ardea violent și generalizat acoperișul casei, existând riscul propagării incendiului la o altă locuință, lipită de cea în flăcări, și la alte două construcții auxiliare din cadrul gospodăriei.

          Timp de aproximativ 35 de minute, pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea focarelor, respectiv pentru protecția clădirilor din imediata proximitate, reușind să împiedice propagarea flăcărilor la o casă și două anexe.

          În urma evenimentului, provocat, cel mai probabil, de un conductor electric defect, a ars acoperișul imobilului (construit pe o suprafață de circa 85 metri pătrați) și s-au deteriorat tavanul și elemente de mobilier.

          Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Duminică, 10 septembrie a.c., pompierii Gărzii Tinca și ai Detașamentelor 1 și 2 Oradea au stins trei incendii izbucnite la terenuri situate în Tinca, în Cheresig și pe strada Molidului din Oradea, evenimente soldate cu arderea vegetației uscate de pe terenurile respective.

Ne găsiți și pe Google News