S-a finalizat pista de alergare sintetica de 1 km, din Parcul Bratianu din Oradea (FOTO)
Stiri Oradea

S-a finalizat pista de alergare sintetica de 1 km, din Parcul Bratianu din Oradea (FOTO)

S-au finalizat lucrările de realizare a pistei sintetice de alergare din parcul Ion I.C. Brătianu. Aceasta este prima pistă sintetică din oraș și are o lungime totală de 1.054 de metri și lățimea de 1,25 metri.

Pista a fost realizată de Primăria Municipiului Oradea în parteneriat cu Eco Bihor, din taxa de depozitare încasată de la alte unități administrative-teritoriale care depozitează la halda ecologică din Oradea.

SC DRUMURI BIHOR SA a realizat infrastructura pistei de alergare, iar INDFLOOR GROUP SRL a realizat montarea pavajului sintetic, valoarea lucrărilor fiind de 526.883,00 lei, cu TVA inclus.

Am decis construirea acestei piste de alergare pentru a veni în sprijinul cetățenilor și a le oferi cele mai bune condiții de alergare, pista fiind realizată din tartan. Pista din parcul Brătianu și pista de alergare care se va realiza în parcul Salca II fac parte din cele 100 de proiecte ale Primăriei Oradea pentru sărbătorirea Centenarului”, a declarat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea. 

Ne găsiți și pe Google News