S-a deschis Targul de Craciun Oradea 2017. Feerie de lumini si distractie la maxim. (GALERIE FOTO)
Stiri Oradea

S-a deschis Targul de Craciun Oradea 2017. Feerie de lumini si distractie la maxim. (GALERIE FOTO)

In aceasta seara s-a deschis Targul de Craciun Oradea 2017, in prezenta a peste 2000 de oradeni, care, in ciuda frigului patrunzator si a vremii umede, au fost prezenti in Piata Unirii.

La ora 18, Viceprimarul Florin Birta, impreuna cu un grup de copii, au dat startul numaratorii inverse ce a dus la aprinderea luminilor in Piata Unirii si startul Targului de Craciun Oradea 2017. Momentul magic, al aprinderii luminitelor si a bradului de Craciun, a fost intens aplaudat de cei prezenti in Piata Unirii. Senzatia serii a facut-o roata gigantica, care ofera o perspectiva  foarte frumoasa asupra Pietei Unirii. Insa la fel de frumos arata si luminitele albastre proiectate pe cladirile din Piata

A treia editie a Targului de Craciun din Oradea se incadreaza, in acest moment, prin complexitate si frumusete, in top trei Targuri de Craciun din Romania„, a spus Viceprimarul Birta.

Masa de oameni s-a pus in miscare, luand cu asalt „casutele” deschise in Piata, pentru a cumpara diverse amintiri sau pentru a cumpara bunataturi, altii si-au facut poze cu bradul sau au luat cu asalt patinoarul, roata gigantica, simulatorul 3D sau atelierul lui Mos Craciun, un atelier de manufactura ceramica.

interlink.ro

Incepand cu ora 19:00, pe scena amplasata in capatul Pietei Unirii, a urcat nimeni altul decat Nicu Alifantis, in aplauzele auditoriului. 

Am fost si la Sibiu la deschiderea Targului de Craciun de acolo, a fost frumos, dar cum arata la noi e peste Sibiu„, spune Georgiana, o oradeanca prezenta in Piata Unirii.

Citeste si: Program Targul de Craciun Oradea 2017. Ce ne-au pregatit organizatorii in Piata Unirii si Cetatea Oradea

Mai incolo am dat peste o familie din judetul Neamt, care ne-a povestit ca au venit la Oradea special pentru aceasta deschidere. „Am fost si la Sibiu si la Cluj, iar de aici mergem la Bucuresti si apoi la Brasov, domnul acela de pe scena nu a gresit cu nimic cand a spus ca este, sau ma rog, va fi in top 3 din tara. Intr-adevar este foarte frumos, totul asezat cu bun gust, iar orasul vostru este superb”, a marturist capul familiei.

Targul de Craciun Oradea 2017, va fi deschis in perioada 30 noiembrie – 31 decembrie, perioada in care se vor desfasura mai multe concerte. Programul complet al concertelor il gasiti AICI

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News