“Daruieste o patura. Incalzeste un suflet”, proiect social comunitar organizat de un grup de tineri oradeni
Diverse

“Daruieste o patura. Incalzeste un suflet”, proiect social comunitar organizat de un grup de tineri oradeni

Departamentul social de tineret “Filadelfia Oradea” își propune ca și în acest an să aducă în atenția orădenilor nevoile celor ce trăiesc pe stradă și să îi provoace să facă un bine dăruind o pătură, plapumă sau un sac de dormit. Pentru mulți dintre noi o pătură nu semnifică foarte mult. Poate că o ținem în dulap și o folosim doar din când în când. Acești oameni însă au mare nevoie de ea, pentru unii dintre ei fiind singura sursă de căldură pe perioada iernii.

Până in momentul de față avem în evidență aproximativ 90 de persoane care trăiesc și dorm pe stradă“, anunta organizatorii

Dragi orădeni,
Luna decembrie e aici, iar temperaturile scad tot mai mult în fiecare zi. Ne propunem ca împreună cu fiecare din voi să dăruim o pătură sau un sac de dormit pentru oamenii străzii. O mare parte din ei dorm prin canale, sub poduri, pe lângă conducte de apă caldă sau în case părăsite care nu au uși și geamuri.
Cei care doresc să se implice, pot aduce păturile și sacii de dormit la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, marti (5 decembrie) și miercuri (6 decembrie), în intervalul 17:00-18:30, la evenimentul caritabil „Împreună facem bine”, unde va fi un stand special amenajat. Toate acestea urmează a fi distribuite mai apoi oamenilor care au atâta nevoie de ele.

Mulțumim tuturor celor ce aleg să se implice în acest proiect!”

Echipa Tineret Filadelfia Oradea

Eveneimentul poate fi accesat AICI

loading...